Vad tycker ni?

Åh vet inte om jag ska göra det här men ändå.. Funderar på att klippa av allt jävla slitet hår :| eller det mesta iallafall, typ lite under axlarna. Sen har jag så till 25:e då jag färgar blond och köper hårförlägning till sommar då mitt hår förhoppningsvis har växt ut. Borde jag göra så eller färga håret blont så som det är nu?

Vad tycker ni?`

(bild på mitt hår ser ni i inlägget under!)

söndag

Har inte kunnat blogga för att jag inte kunde logga in på blogg.se -.-

Men iallafall, helgen var nice! I fredags sov jag hos Paulina och från igår till idag sov Felicia hos mig. Jag och Felicia kollade igårkväll på Superhjältarna, Monsters Inc och When a stranger calls. Haha, så jävla kul för jag kan ju skräckfilmen utantill så Felicia blev jävligt rädd haha =) Inte så mycket mer att säga, bloggar nog mer ikväll. Puss sålänge!


Back in buisness.. again.

Nu är jag igång igen, tror jag iallafall!
 Men ska blogga för min skulle den här gången så det ska bli nice. Vet inte riktigt vad jag har gjort under pausen.. färgat håret, kollat på snabba cash som förövrigt var grym (!!), sovit med kompisar, pluggat till prov, tagit sönder min garderob och laggat datorn. Men grym som man är fixa man datorna igen!
Kvart i sex är det träning, eller bussen går då. Så ska sätta mig med matten lite med varm choklad med grädde. Mums! Puss iallfall =)


Tagen från Emelies blogg och är ifrån igår. Vad man kan se ut...

Braces

Okej, nu är det så att jag sitter med en tandställning i överkäken. Kill me.. Och ska få andra delen på onsdag. Men however..

Gick inte till skolan idag eftersom att jag hade tandläkare ganska tidigt och man får ju ont efter. Lite senare gick jag med Paulina till Sibylla som hon bjussa på. Sen hem till henne och snackade om hur jävla bra vårt liv kommer va asså. Skoja inte! Ingen blogglust för tillfället så bloggar senare. Ciaao.

Click

Ska inte sitta mer vid datorn ikväll, eftersom att jag blir typ hyper av det och jag måste somna tidigt idag så att jag kommer upp imorn till skolan. Klockan 9 är det Click på 3:an. Älskar den filmen. Och innan det ska jag bada(eftersom att duschrummet görs om) och så måste jag bestämma kläder till imorn. Så har ganska bråttom. Bloggar imorgon bitti I think.

Imorgon ska jag också dra ut 3 tänder. Kill me...

The hills

Tjatjaaaa.

Var inte med Paulina idag för hon har öroninflammation. Så tyckte det var försent och fixa mig och dra iväg till nån annan eftersom att klockan redan var 2 och det är skola hemma. Kände även för en sitta hemma dag. Så sitter och kollar på första säsongen av The Hills. Bästa asså! Ska iallafall forsätta med det nu. Är säker på att jag kommer blogga mer ikväll. Så se efter. Puss


Ska köpas till sommaren.


Båda sitter galet snyggt på! Tröjan från GT och skorna från Kenzas kollektion. Tröjan är fint till shorts på sommaren. Galet snyyyyggtt


Söndag

Tja alla.

Vaknade nyss och ska snart gå och äta frukost. Ska vara med Paulina iag tror jag. Men det får vi se. Nu ör jag jävligt hungrig så vi ses senare! *smack*


Now I'm that bitch!

Kom hem från Jennifer ungefär runt 6tiden och då gick jag ut med Paulina, följde med henne till pizzerian sen hem och kollade på Life of Ryan episode 3. Nice som fan! Men inge mer intressant å säga, så hörs sen! Pöss


BLIR TAGGAD SOM FAN, PAULINA NU JÄVLAR!!

Jennifer 19 år

Nu är jag vaken.

Eller egentligen vaknade jag 12 eftersom att mamma skrek att jag skulle upp. Vi ska nämligen till Jennifers kille och fira Jennifer för att hon fyllde år i Torsdags. Har ganska bråttom för vi ska vara där runt 2 så måste fixa det sista. Men är hemma runt 6 tiden och då bloggar jag! Puss alla


Här bjuder man på sig själv, haha. Men det är iallafall en bild från julafton =)
Hoppas ni inte blev blinda.



:


Love it !


Klippt håret

Tja alla! Kollade ju somsagt på Let's dance, men fick efter Elin kling dansat. Klippte även håret på mig själv. Och det blev faktiskt bra. Det är ju inte första gången jag klippt själv, eftersom att jag bara klipper upp det så att de slitna topparna försvinner. Klipper även håret på min syrra. Grym huh? Så nu är det iallafall inte lika slitet. Så nu kanske det växer till sommaren. Hoppas.. Tror jag ska kolla på film, gjorde nämligen inte det tidigare idag. Får se.. Puss


Åh, I miss it!


NU:


En bild från 2009 men whatever =) Heja Elin Kling!


Snyggare kille får man leta efter..


Home not alone

Vaknade nyss! Gick nämligen hem från skolan innan engelskan som var en sista lektionen, så jag kom hem 1 och då gick jag och la mig. Så nu mår jag bättre. Ska nog kolla på en film och bara ta det lugnt idag. Bloggar säkert senare, puss!


Mina gullungar!

Ready

Nu är jag vaken. Suck.. Men är nästan klar, så har väldigt bråttom eftersom att jag måste gå om 5 min. Skolan slutar klockan 1 tror jag. Så puss sålänge!

Goodnight, igen.

Jag har fortfarande inte somnat. Håller på att kolla på The perfect man, för jag trodde det skulle få mig att bli sömnigare men det lyckades inte. Men får ge det en chans till nu. Så vi hörs imorgon bitti. Puss!


Good night & sleep tight

Nu är det så att jag ska lägga mig i sängen och kolla på tv. Sen hoppas vi på att jag kommer somna.
Godnatt. Bloggar imorn!

Bilder från igår,inatt & idag.








Got2do



Kommer som vanligt kryssa av under kvällen =)


Hiss/diss



- Vinter.
Usch vad jag hatar vinter och snö! Vill ha sol och värme NU! Det leder verkligen till trötthet osv.

- Folk som leker något dom inte är.


- Musik. När man väntar på bussen får musik tiden att gå mycket fortare.

- 2010. Det här året ska verkligen hissas, och det ska jag se till!



Inte så mycket till hissa och dissa, men något är ju bättre än ingenting! Haha, och juste, vi har en ny mikro. Och den verkar väldigt bra. Snygg är den också. Så nu vet ni. Puss


Feel the rain on your skin

Runt tolv kom jag hem från Centrum och då gick jag direkt och la mig för jag mådde sjukt illa eftersom att jag inte fått någon sömn inatt. Skullee egentligen bara sova i två timmar men det blv till sex. Men det är ändå bra för då kan jag vara uppe till tio, så kommer jag upp imorn! Förövrigt så har jag pajjat micron när jag skulle värma chokladmuffins. Fråga mig inte hur? Men inget mer att säga så puss! Bilder från igår-idag kommer senare!


Jag och vovven haha.

PS & JK

Nu är jag hemma från Jk! Vi var uppe heeela natten och snackade om allt. Man kan verkligen prata om allt med dom brudarna. Tack! ♥ Att vara uppe hela natten var faktiskt smart, för nu kommer vi somna väldigt tidigt ikväll, så att vi kommer upp i tid till skolan imorn -.- Snart ska jag till Haninge C med Paulina. Bloggar säkert efter. Puss.

Hos Jannike med Paulina.

Efter det senaste inlägget gick vi till Jannike och kollade på filmerna the sisters och the children. Haha,the children var skitäcklig. Nu håller vi på att baka pizza eftersom att alla pizzerior är stängda. Vi ska även sova här ikväll, så kommer nog inte kunna blogga ikväll. Men kanske. Annars hörs vi imorn. Puss =)


Nu vet ni =)

Vaknade för en halvtimma sedan, och håller på att fixa mig. Ska nämligen vara med Paulina & Jannike idag =) Bloggar innan jag drar! Puss


G.N

Nu är det dags. Godnatt Sverige =)

Skriver av mig..

Det finns stunder i sitt liv när man är så jävla lycklig att man nästan spricker och så finns det stunder när allt går åt skit-hållet. Och det kan ändras så himla fort också. Man hinner inte vara glad på dom lyckliga stunderna. 
Alla personer som finns i ens liv påverkar alla stunderna, enligt mig alltså. Men jag har lärt mig nu, jag ska leva livet för varje sekund och ingen ska få påverka det. Bara posetivt. Men tur som är har jag bara bra vänner, och om någon behandlar mig som skit ska jag göra detsamma. Jag måste lära mig att våga, och det är ett stor steg i livet. Och det både förbättrar och försämrar situationerna, men det lönar sig alltid till slut.

Just nu är jag lycklig! Och det ska jag njuta av, för snart går allt åt helvetet. Fast egentligen, varför måste det alltid gå åt helvetet? Varför kan alla inte bara vara glada och trevliga så skulle alla vara lyckliga? Nej, men tyvärr finns det folk som bara tänker på sig själva och kränker andra för att dom själva ska känna sig så jävla mycket bättre. Men vad ska man göra åt saken? Det går ju inte att förändra, förutom att föräldrarna uppfostrar dom bra och ger dom den kärlek dom behöver. Skulle det uppstå taskigheter då? Det är väl något man aldrig kommer få reda på för det är bara något som inte händer.

Men jag ska iallafall leva livet till det sista andetaget jag gör, och det hoppas jag att ni också gör!

Tack förresten alla mina vänner som gör att jag är vem jag är idag. Ni vet vilka ni är!


Shulululu

Vad fan gör jag uppe såhär sent?! Fan dags och gå och lägga sig för att vända tillbaka tiden. Men om Paulina är inne på msn så är det omöjligt. Aja What2do haha. Pussilipuss.


Längtar..!

Käkade vid 9!?! 2 timmar senare alltså.. Men iallafall, Paulina ska inte slagga här!
 Så vet inte vad jag ska hitta på.. Kolla på film kanske. Vi får se! XoXo


Ungefär den hårfärgen ska jag färga till i slutet av Januari!


LSDKJF

ASSÅ FUCKING PIZZAN HAR INTE KOMMIT ÄN?!?! DÖ DÖ DÖ DÖ

Haninge & Farsta C

Nu är jag hemma! Efter centrum med Sofia åkte jag och Paulina till Farsta Centrum. Gjorde inte så mycket där förutom att prata skånska heeeela bussvägen hem typ haha. En kärring blev skitlack och ba kan ni sluta med er fejkade dialekt för vi ba hela tiden typ dom är allt för roliga stockholmare asså. Haha, ooom vi garva. Vi beställde hem pizza för en halvtimma sedan, och en ska typ komma kvart i åtta? Jag dör av hunger snart känner jag. Efter maten kommer troligtvis Paulina hit och slaggar. Men vi får se hur det blir med saken. Bloggar sen när jag är mätt och belåten! Puss sålänge

Haninge C.

Dagens planer för oss blir att dra till centrum! Blir hemma runt fem och då bloggar jag. I promise. Ses dåååå.


Tisdag

Nu har vi vaknat! Men vi har ingen aning om vad vi ska hitta på. Men bloggar senare när vi vet! Puss


Hos Sofia.

Nu sitter jag hemma hos Sofia. Ska nämligen sova här inatt. Vi hade det superkul i Eriksdalsbadet och kom hem runt halv 9. Vi köpte även Cheesballz påvägen hem som vi käkar nu samtidigt vi kollar på Jennifer's body. Nu orkar jag inte blogga mer för att hennes illa data är så jobbig. Och så är det hennes tur att blogga. Kanske bloggar senare ikväll. Puss!

Har bråttom!

Nu måste jag dra, bloggar ikväll!


Eriksdalsbadet.

Godmorgon! Eller ska man säga godeftermiddag?

Vid tre-tiden ska jag möta min älskling Sofia. Och sen drar vi vidare till eriksdalsbadet! Har inte varit där på jättelänge så det ska bli kul =D Vi kommer säkert vara där till stängningsdags som är klockan 20.00 så då hörs vi runt nio ungefär. Men kommer blogga innan jag drar. Det är ett måste!


That's right.

Sista inlägget för mig för ska faktiskt sätta mig vid tvn! Filmen var iallfall galet bra enligt mig dåra =)
Berättar dagens planer imorn, vilket blir när jag vaknar runt 1-2. Godnatt!


Jag och Paulina igår när vi precis skulle ta kort så tändes en smällare.


Jennifer's body

Nu är det 54 min paus och vill bara säga att filmen är gryyym! Bloggar sen.


Strax:


Megan Fox är med! Och hon är typ vackrast på hela jorden.
Efter Adriana Lima såklart =)


Remix.

Remix av en massa låtar.


Try sleeping with a broken heart.

Har inte kunnat blogga tidigare eftersom att blogg.se har varit väldigt segt. Men kom hem från Sofia vid sex-tiden. Och då åkte jag & Pappa och köpte mcdonalds. Så nu har jag käkat och håller på att kolla på Ondskan. Och det ska jag fortsätta med. Så vi hörs efter =)

Try sleeping with a broken heart.

Har inte kunnat blogga tidigare eftersom att blogg.se har varit väldigt segt. Men kom hem från Sofia vid sex-tiden. Och då åkte jag & Pappa och köpte mcdonalds. Så nu har jag käkat och håller på att kolla på Ondskan. Och det ska jag fortsätta med. Så vi hörs efter =)

Pulka med Sofia

Vaknade vid 12 av alarmet, och har bara kollat på tv. Så nu hur mycket klockan! Bussen går om en halvtimma, så jag måste skynda mig. Puss!


Snart så..


Morgondagen ska tillbringas med denna sötnos:


Sofia Weigel, min älskling!


It's true..

'I don’t wanna be without my baby
I don’t wanna a broken heart
Don’t want to take a breath with out my baby'


Under 2009

har jag..

Allmänt -
Sovit ute [ ]
Druckit mig full [ ]
Spytt [x]
Skurit mig [ ]
Gråtit mig till sömns [x]
Varit ute en hel natt [ ]
Sovit borta [x]
Sovit hos en kille/tjej [x]
Spenderat över 10.000 på kläder [x]
Fått ny mobil [x]
Hoppat från en bro [ ]
Badat mer än 5 gånger i sjö/hav [x]
Varit utomlands [x]
Bråkat [x]
Slagits [x]
Sovit i ett trapphus [ ]
Piercat mig [x]
Tatuerat mig [ ]
Åkt på kryssning [x]
Åkt båt [ ]
Varit på sitt landställe [/]
Rökt vattenpipa [x]
Rökt cigg [x]
Dumpat [ ]
Blivit dumpad [ ]
Varit på G med över 5 [ ]
Varit otrogen [ ]
Gråtit p.g.a en kille [ ]
Varit kär [ ]
Älskar någon [x]
Lärt känna över 15 personer [ ]
Varit på fler än 15 fester [ ]
Ätit på donken mer än 15 gånger [x]
Varit på grönan [x]
Varit på ung08 alla dagar [ ]
Varit på the voice [x]
Träffat en kändis [x]
Kissat på ett offentligt ställe [x]
Kört bil [ ]
Åkt moppe [x]
Slagit sönder en busshållsplats [ ]
Blivit hemskjutsad av polisen [ ]
Deckat [ ]
Blivit av med oskulden [ ]
Haft ett seriöst förhållande [ ]
Färgat blont [x]
Gått bus eller godis [ ]
Skött skolan [/]

Fuck trollmor

Jahapp, nu gick Paulina hem. Hon behöver tydligen vara ensam tyckte hon -.- Vet inte vad jag ska hitta på.. Kanske någon film? The sims 2? Chatta? Vi får helt enkelt se.. XoXo

Trollmor is 1 meter behind me.

Efter det senaste inlägget gick jag ut och mötte Paulina och då trg vi till macken och köpte chips. Så nu sak vi kolla på Hitta nemo. Haha. Men vi kommer nog a mycket bilder under kvällen som kommer upp sen. Puss sålänge.

Saturday

Lördag nu. Fan snart börjar ju skolan. Men however.. Idag vaknade jag typ 1 och då frågade Paulina mig om jag kunde följa med till centrum och det kunde jag. Dock fick vi eftersom att hon skulle köpa busskort. När vi kommer fram så har ungen glömt pengarna hemma! Så vi fick gå hem igen och tillbaka dit. Men vi tog ju bussen hem. Måste iallafall dammsuga mitt rum nu eftersom att trollmor ska sova här. Och den jäveln är allergisk mot hundar så det är ba och städa. Hon kommer nog snart så det är nog bäst om jag skyndar mig. Är helt ofixad också, eftersom att jag har duschat. Men blogagr när hon är här. Pussåkram.

?

Haha, nu är jag klar! Är inte ens trött och det finns bara skit på tv. Vad ska man hitta på då?


Bara för att jag har blivit beroende av The Sims 2..

.. Så ska jag spela det nu!


'

' Fuck what the other say, just follow your heart '



Rödtott #1. Men nu fan ska det färgas i slutet av Januari.


1 januari.

Nu är jag hemma. Nice det var igår med nyårsafton, vi åkte iallafall iväg och träffa några osv. Vid 2 var vi hemma och då kollade vi på filmen Shutter, som var grymt bra förresten. Vid 4 somnade vi. Och vaknade klockan 2. Då kollade vi på den asiatiska versionen av filmen Shutter. Sen drog jag hem och sitter här. Vet inte vad jag ska göra, men ska nog gå ut senare med Paulina och smälla smällare. Vi får helt enkelt se. Ciao

RSS 2.0