Man.Blir.Kär.


!

Tjatjatja. Vet att jag itne har bloggat men ska blogag lite nu för att en viss person som börjar på P tvingar mig haha. Syns snart!


Bildbomb- gamla tider



















Inte många men några iallfall =)


M E

Gullungen Malin förhör mig på msn, så behöver inte sitta med boken.
Malin är jävligt grym på att förklara också.
Taaaaack älskling


Så jävla fin!


Missing you- black eyed peas


Ännu en tand borta!!

Tjaaabaaaa.

Jävligt kall dag idag asså. Hade bara 1 ½ lektion sen drog jag till tandläkaren och drog ut tand! Fyfan vad jag älskar att gå runt med halva munnen svullen av bedövningen haha. Drog iallafall hem efter, käka B&J & kollade på tv. Har gjort det till nu, men nu måste jag sätta mig vid soböckerna även om det verkligen inte suktar.. Kommer blogga mer ikväll jag lovar!


Roligare än att plugga


S O M M A R

Yeeeah, I'm back! Helt frisk och allt. Sitter och lyssnar på sommarmusik som gör det ännu bättre. GE MIG SOMMAR! Inte långt till min födelsedag heller, eller typ 2 mån men vafan!! Nu ska jag chilla galet och planera till mitt nya rum. Det låter bra. Puss

Gammal bild


BRB

Anledningen till att jag inte bloggar är för att jag är sjuk. I'm sorry, men börjar må bättre.
 Så kommer snart tillbaka!


MIN MIN MIN MIN!!

 

Ååååååh den här ska verkligen köpas. Säger inte vart den kommer ifrån än, förän jag har köpt den =)


Hos Sofia

Tja bloggen. Nu är jag hemma hos Sofia. Vi käkade ju somsagt på tacobar och herregud vad gott det äär. Snart ska vi iallafall kolla på filmen Mirrors som vi håller på att ladda ner nu. Måste plugga jätte mycket ikväll också. Kanske stannar i centrum på väg hem och köper Ben&jerrys som man kan käka medan. Skulle inte sitta fel alltså! Ska vara social mot Fia nu så vi hörs senare. PusS

Dagens planer:

Dagens planer blir såhär: Ska dra till Centrum, möta Sofia och käka på Tacobar. Sen köper vi något gott hem till henne och kollar film. Sen blir det väl lite plugga där också antar jag haha :D Men bloggar innan jag drar och lägger upp en dagens outfit:) Tar med kameran också tror jag.


Söndag

Godmorgon!

Vaknade runt 11 idag igen. Käkade frukost och sen datorn. Har precis skrivit klart alla glosor till Sofia eftersom att hon har glömt boken hemma hah sötnos. Idag är det ju Alla hjärtans Dag. Ingen aning om vad jag ska göra, kanske ska på bio med några tjejer. Men vi får se hur det blir. Skriver senare!


Våroutit- black


Now u know

Visste ni att det här är Världens nyttigaste livsmedel? :O Själv hade jag verkligen ingen aning.
 Och visst ni att man kan bli beroende av banan för det innehåller tydligen narkotiska ämnen. Haha vad kul!
Men iallafall här kommer listan ;

1. Äpplen

2. Björnbär

3. Svart te

4. Blåbär

5. Broccoli

6. Fullkornsflingor

7. Körsbär

8. Körsbärstomater

9. Kaffe

10. Tranbär

11. Mörk choklad

12. Grönt te

13. Apelsiner

14. Persikor

15. Plommon

16. Hallon

17. Röda vindruvor

18. Rödlök

19. Spenat

20. Jordgubbar

 


Chill lördag.

Städat,sovit,pluggat,tvtittande,data,Hairspray,Ica,choklad bestog min Lördag av. Måste tyvärr plugga mer.. Men what to do. Ska nog sätta på en film snart tror jag! Liv man har.. ;-)

 
Kommer igår det som om det var igår.. ♥

Lördag fortfarande

Nu är jag klar med städningen. Städade faktiskt i hela lägenheten också. Tog såklart en paus och stack till ica med Paulina! Sen hem och fortsätta igen. Men nu är jag klar. Pjuuh. Ensam hemma är man också, det är inte helt fel det. Tror jag måste plugga in lite Tyska glosor, eftersom att vi har prov på Tisdag. Vill ju ha kvar mitt MVG ;) Pjuss.

Lördag

Vaknade precis. Gick nämligen och la mig tidigt igår för var så jävla trött. Men vaknade iallafall förkyld.. Vill ju bli frisk innan Romme så får ta det lugnt idag. Städa måste jag iallafall göra, ta reda på mer saker om moppekort, tänka på när jag ska bli blond osv. Chilldag helt enkelt. Tror iallafall jag ska träffa Paulina ikväll. Annars får vi se. Hata att va sjuk.. Aja finns inget jag kan göra åt saken. Bara att gilla läget, jag menar rummet blir ju städat haha. Lika bra att sätta igång kanske, så bloggar senare, puss!

Ohyes

Man tackar väl inte nej till vita tänder? Har ej prövat det här men ska definitivt göra det! Pröva du också, jag menar en blogg har ju tipsat om det så det måste ju vara bra.


O kå qu åtta

Tjatja bloggen!

Dagen va nice! Klarade alla frågor på Engelskan också. Sen efter skolan ca 13.30 åkte vi till Flottsbro och var där till ungefär 6. Det är jävligt nice! Efter det åkte jag hem och käkade pommesfrites och nuggets. Och snart ska jag följa med Paulina till Okq8 också. Ska mötas ute om tio min men jag bloggar efter det. Puss


Flottsbro

Tog ett bad istället! Övade samtidigt på engelskaglosorna imorn. Sistaminutenplugg. Haha övade bara i 10 min och nu kan man dom? Niice =D However, så drar jag till Flottsbro imorn med Paulina efter skolan. Eller vi åker hem först så kaaanse hinner lägga upp ett inlägg. Men det här blir nog sista inlägget för ikväll. Inte säkert. Om det är det så säger jag iallafall godnatt nu!


Detta fält måste fyllas i

Hemma från träning. Gick skit bra. Trött som fan iallafall och det är väl bra? Ska hoppa in i duschen, och bloggar nog efter. Puss!

 
Snaaart!


Gym och träning

Tja bloggen! Kom hem för någon halvtimma sedan. Jag, Paulina & Laven drog nämligen till gymmet efter skolan. Det var skoj. Sen drog jag hem och käka. Ska snart iväg till träningen också och jag är dööö trött =( Men vad fan ska man göra, det är bar att gilla läget. Måste dra tjugo i så vet inte om jag hinner med ett inlägg innan jag drar. Vi får se!


En våroutfit.


Allt från Forever21.com. I want it!


Onsdag

Hemma nu som ni kanske fattar ;)

Sista lektionen var idrott där vi körde styrketräning. Jävligt nice =) Sen sluta vi och jag & Paulina drog till Pizza Hut för att dom skulle fylla på praolapparna. Sen mötte vi upp Paulinas pappa som köpte donken till oss. Namnam. Efter det blev vi hemskjussade och nu sitter jag här. Men måste tyvärr sluta skriva just nu för jag och Paulina ska göra en grej haha, så måste hjälpa till. Bloggar senare iallafall! Puuuss


My look today.

Lovade ju er somsagt ett morgoninlägg så här får ni ett! Fick däremot ingen bra bild påoutfiten, men inte så mycket att se den är ganska tråkig. Tröja som är tajt längst ner och vid slutet av armarna, tights och smycken. Fick däremot en 'bra' bild på facelooken. Har ganska bråttom, så det blir ett kort inlägg. Men nu kommer iallfall bilden.

My look today:
 


Good night sleep tight

Nu ska jag stänga av datorn och bara sitta framför tvn där Nitro Circus & Jackass visas. Program när folk gör illa sig själva och gör bort sig är kul. Aja whatever. Kanske lägger upp en dagens outfitbild på morgonen om jag får tid över. Vi får se. Godnatt!

Haha.


Ready.

Nu är jag klar i duschen! Ska nog kolla på mtv samtidigt som jag sitter vid datorn nu. I love Jackass. haha. Kanske blir ett till inlägg ikväll. Vi får helt enkelt se. Puss=)


Bara så ni vet =)

Hemma från träningen, och ska snart hoppa in i duschen! Bloggar efter.


Träningsoutifit


Osminkad och hår som sticker ut. Jävligt nice!


Taggad för träning.


Bild från 'träningen' igår. Jag & Paulina älskling.


Har valt min film nu och det blir..

Forget me not!


Tisdag

Nu är jag vaken!

Stannade nämligen hemma idag. Frös som in i helvete och var lite yr. Så somnade om och vaknade nu. Har druckit varm choklad med grädde på toppen. Himla gott! Har inte gjort så mycket mer, ska kolla på tv eller någon film och bara ta det lugnt. Hoppas jag mår bättre ikväll till träningen! Vill verkligen gå. Äääälskar boxning. Somsagt ska kolla på någon bra film nu. Skriver vilken sen! Pussilipuss.


Måndag

Hemma nu!

Skönt att vara hemma från en lång dag. Först skola sen in till stan och vänta i typ 1 timma för vi skulle nämligen pröva på Kickboxning. Men det var inget för oss. Så vi drog till Branbergen istället och träna som vanligt. Boxning alltså. & shit vad kul det är! Sen drog vi hem och nu sitter jag här. Ska bara ta det lugnt och titta på MTV. I Love it! Hörs sen. =)

Filmen sägs vara bra!


.. Så den får det bli! Fish Tank heter filmen om ni inte ser bilden ;)

Tråkig hiss/diss



- Wannabe modelbloggare.
Seriöst snälla, allt för många besökare?

- Vinter. Dissar det varje gång, men seriöst jag har fått nog nu?!

- Hårfärg. Varför ska det vara så svårt att färga från brunt till blont? :'(


- Sommar. I want it so..

- Min och Paulinas hemliga sak vi sak göra imorgon. Ni kaaanske får vet/märker vad jag snackar om sen!

- Bilder. Åh genom att kolla på bilder väcker det skitgamla minnen. Om man bara kunde spola tillbaka..

Min helg

Vet att jag inte har bloggat men har inte hunnit/orkat.

Min helg såg iallafall ut såhär:

Fredag: Sov hemma hos Paulina och kollade på film.

Lördag: Vaknade tidigt för att vi skulle åka till Vimmerby där min farbror och kusiner bor. Vi skulle nämligen på ett dop. Vi sov alltså på hotell eftersom att Vimmerby ligger i typ Småland.

Söndag: åkte vi hem!

Har faktiskt haft med mini laptopen men har inte hunnit blogga, förlåt! Men nu är jag igång iallafall, för alla prov och sånt är över så vänta på många inlägg =) puuuss <3

<3

Hemma från träning! Eller var det för typ 2 timmar sen men whatever. Ska dra från datorn snart till tvn och kolla på Jackass.

BTW.

MIN LILLA BABYUNGE DU ÄR BÄST I LOVE U. U & ME FOREVER TOGHETER HAHAHHA.


long time agoo.. <3


Prov,träningar, kompisar.

Förlåt för att jag inte bloggat, men har så mycket för mig att jag verkligen inte hinner med datorn. Då och då kanske. Men sen när alla prov och det är över bloggar jag som vanligt! Kommer såklart blogga lite då och då. Puss alla


Want to be blonde

Direkt efter skolan idag drog jag hem till Paulina och kollade på film. The road heter den, men vi kollade inte klart på den eftersom att vi skulle till träning. Btw. träningen gick bra! P H börjar om 10 min så ska ta fram kläder till imorgon lite snabbt. Bloggar säkert efter =) Pussss


Gammal bild från bloggen. Åh vill vara blond!

P H

Jorå, träning blev det! Fast vi drog lite tidigare till centrum för att ha något att göra för vi orka inte vänta längre, vi vill tränaaaa! Kom hem för en halvtimma sen ungefär och ska snart sätta mig vid tvn framför Paradise Hotel. Inte så jätte kul att kolla eftersom man vet vem vinnare är haha. Hon/han börjar på J ;) haha, vad taskig jag känner mig men det är jag haha like it or not. Ska göra lite matte också fan.. Men vi hörs, puuuuuuuuuss


Nu:


Starstruck- Lady gaga feat. Flo Rida

Kom hem från skolan precis!

Sista lektionen var hemkunskap där pannkakor i alla smaker bakades. T.ex. med senap huh? Idag blir det träning tror jag om Paulina orkar. Fan också, jag måste plugga.. Bäst att sätta igång redan nu och få det gjort. However, puss!


RSS 2.0