Cleaning

Vaknade för ungefär en halvtimma sedan. Ska vara med Paulina idag, men innan det måste jag städa mitt rum. Puss!

Favoritlåt


Chilla gaaaaaalet

Tillbaka igen! Idag har jag bara chillat med Paulina. Ätit popcorn och kollat på Bring it on 4 och lite av The unvited. Sen gick vi och bokade tid i bastun, och där gjorde vi hårinpackningar, använde ansiktskrämen och bastade. Så nu känner jag mig jätte fräsch. Har förresten sjukt mycket träningsvärk sen träningen med Paulina igår. Ska ta någon frukt att äta nu, så vi ses senare! Puss!


Gammal bild på Paulina & Jag


Hatar skolan..

Hemma nu! Skolan är fett tråkigt. Idag hade vi typ sammarbetsövningar med resten av åttorna, jag fick typ sämsta gruppen men en tjej bytte med Felicia, och då ägde vi som fan. Tack vore mig då ;). Imorgon ska typ alla åttorna till gamla stan på typ en tips runda, men vår klass slapp det och istället ska vi kolla på film och spela softboll. Man får äta godis när vi kollar på filmen, så jag och Paulina ska till ICA ikväll och köpa allt godis, ska äta något nu för jag är jätte hungrig! Puss


Första skoldagen

Blev ingen dagens outifit imorse, förlåt! Kom iallafall nyss in, för har varit med Paulina och Katja sen typ klockan 1. Vi åt Subway i centrum bl.a. Not good, not good.. Imorgon ska vi typ ha sammarbetsövningar med alla i åttan, så det blir en ganska chill dag, slutar kanske vid 11 om jag har tur. Och juste, jag och Paulina har vår tradition att det jämnt sak vara något med bussarna första skoldagen. Och självklart följde vi traditionen öven iår. Påvägen till busshållplatsen så ser vi en buss, vi ba; neeeeeeeeeeej det var vår! Så Paulina går och kollar när nästa buss ska komma, och enligt henne gick den om typ 20 min. Så vi börjar gå mot centrum där nästa buss vi skulle ta gick och när vi är mittimellan två hållplatser så kommer bussjäveln, typ 2 min efter vi har gått. Asså damp vi fick. Vi såg en orm i skogen idag också på tal om ingenting, gissa om vi skrek!? Inget mer att säga för the moment, så vi får ses om en liten stund. Puss!

Schtekarna

Har varit ute med Paulina en stund. Nice! Imorgon börjar jag halv 11, så det kommer bli något inlägg på morgonen där jag visar dagens outift. Kommer lägga mig vid 11 idag och läsa. Annars kommer jag aldrig kunna somna. Puss

 

Dinner

Är man grym eller grym. Håller på att laga mat till hela familjen. Hoppas det blir lika gott som förra gången.

Kanske man borde bli kock?

PUSS!

I'm your biggest fan, I'll follow you untill you love me.

Vaknade strax efter tolv och satte mig framför tvn där jag har suttit fram tills nu. Idag klockan 5 ska jag möta Paulina och vi ska till banken där jag ska hämta ut mitt leg. Sen ska vi till centrum där Paulina har några ärenden att göra. Haha. Idag ska jag hinna duscha, bestämma kläder till imorgon och sånt. Bloggar lite senare, puss!


Godnatt!

Nu måste jag gå och lägga mig. Hoppas jag somnar. Sista natten på sommarlovet. Känns sådär.. Men vi får höras imorgon. Puss!


If you would be the one they're picking on

Kan inte sluta lyssna på låten. Texten är så jävla sann.



Just imagine how you feel
If you would be the one they're picking on
Would you would you be the who's gonna stand up strong

Honestly
Would you let us lie break down and cry, oh
Would you would you would you
Never let nobody step on your right

What if it was your brother sister mother father child
Then would it still be cool
Why can't you see your words are hurting
Everybody deserves to be themselves and no one else
So think before you move

What about if that was you
That would the victim (victim)
Of the critisism and they treated you that cruel
What about if that was you
That would be bullied (bullied)
How would you feel if they were doing it to you

What about if that was you
How would you would you would you feel
Honestly
How would you would you would you feel
If they were doing it to you

Just imagine how you would feel
If everybody always laughed at you
Would you would you would you
They think it's okey with me and you

If you were me
And the people 'round you were having you down now
Would you would you would you
Like if they did that to you

...



- Tidiga mornar.
- Underskåp
- Störda lärare
- Läxor
- Sena eftermiddagar
- Äcklig skolmat
- Äcklig miljö
- Ful outifit
- Paulina är sjuk
- Matematik
- Betyg


Miss it


England 09, - GULD

Du är bäst.

Fyfan vad jag älskar dig. Du är så jävla bra. Kung Fu Pauna & Kung Fu Sauna, that's it. Det är så det ska va. Du är my soulmate, syster, barndomsvän, bästavän och livsglädje! Du är seriöst stor anledning varför jag står här idag. Utan dig inget mig. Asså vi är så jävla lika, vår humor hahah jag dör. Garvar åt minsta lilla, ingen fattar. Bara du och jag.
Jag älskar dig, så tvivla inte en jävla sekund.


Paulina the g33k

Efter det senaste inlägget gick jag ut och mötte Paulina. Sen åkte vi till Coop forum där vi handlade godis.. Jag köpte lösvikt och fanta exotic. Så det sitter jag och tjockar mig med ännu mer nu. Men nu kommer det en bild på Kung Fu Pauna herself. Se och njut haha. Puss



Mycket man ser då..

Burgarkungen

Kom hem från stan för kanske en timma sedan. Självklart åt vi på burgerking, så sjukt gott! Kanske ska träffa den ungen lite senare också, men innan det måste jag städa rummet... Puss!


Jag nu........

Stockholm City

Frida sov hos mig igår så därför blev det inget inlägg! Ska möta Paulina om 10 min för vi ska åka till stan. Bloggar när jag kommer hem! Puss


Nu är den äntligen min!

Orkar inte hålla på med kameran så det får bli en bild från webcameran ;)


Åh polly vad gott!

Kom nyss hem från Farsta centrum, var där med Frida och köpte en tröja. Bild på tröjan kommer i nästa inlägg, Puss!

God natt!

Jag är inte ens trött men måste gå och lägga mig ändå. Eller måste och måste, jag har bestämt det själv för jag ska börja vända tillbaka dygnet. Men ska sova ut imorn, så det blir väl inte så mycket att vända. Haha, godnatt!

Hissar och dissar


- Kenza, Stina-lee, Foki osv. Som blir kända för sina bloggar för att dom är äkta. Som inte behöver överdriva saker och ting för få fler läsare. Så tummen upp för dom!

- Jeanstights. Är det bara jag som hatar jeans? Tack gud för att jeanstights finns!

- Ben & Jerry. Finns alltid där för dig i alla lägen, i alla smaker!



- Playahead. Visst, det var kul för ett år sedan. Men har blivit sjukt tråkigt nu. Dissar Playahead och hissar Facebook istället. Go Facebook!

- Skolan. Ja, vem gillar skolan egentligen? Ge oss mer sommarlov!

- Folk som leker andra personer på bloggen än vad dom är irl. Inga kommentarer.

The ugly truth

Kom hem från träningen för kanske en halvtimma  sedan. Och påvägen hem stannade jag och köpte Ben & Jerry's Half Baked. Så det ska jag äta nu medans jag kollar på The ugly Truth. Puss sålänge!


090820

Tjaaaaaaa bloggen. Kom hem från Emma för kanske en timma sedan. Haha tack Emma för dom fina inläggen under. Sak fixa mina naglar sen ska jag träffa Frida. Efter det bär det av till träning! Hörs ikväll. Puss!


BILDBOMD!!!!!!!!!






HENKES GLASS!!! HAN O JAG SKA HA GLASSKALAS NÅNGÅNG :) galet kul hehe!

EMMA WALL FÖFAN!!!!!!!!

ITS MED SO SNYGG OHYEAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!! I KNOW YOU LOVE MED BABY! DESSAN FÖFAN PUUUUUUUUUSSSS
 DÄR E JAG!!!!!!!!!!!!!!!! MED I SANNES BLOGG ÅHHERREEMAMMA!

gästblogg!!!

emma wall här :D hehe, sanne orkar inte blogga hon ligger i sängen och?... ja ligger i sängen. iaf idag har vi käkat på taco bar i haningec. MUMMA säger jag bah! efter vi hade käkat åkte vi till torvalla o spela fotboll med några ch0mpisar. reaaally nice asså, sen bestämde vi alla att vi skulle dra och bada i raman. så jag o sanne åkte hem till mig o hämta bikini sen drog vi ner o bada. åkte sen hem fixa oss snabbt och mötte emil. sen gick jag o sanne till icamaxi käka donken och kladdkaka :| hehe.. sen kom osten och emil och så gick vi till statiol o träffa henke och hans k00la moppepojkar! yeye, sen GICK vi hem uuh jobbigt vare. iaf nu ska vi typ tjilla o sen slagga och upp typ runt 11 imorrn för att inte sova bort hela dan. EHEHEHEH PUSS!

här e då snygga jag! emma ball! XOXO LOVE YAAH!!!!!!!!!!!!!

Haninge Centrum

Vaknade precis från ett sms av Emma ball. Vi ska träffas snart och äta Tacobar till lunch (Tjockisar) i Haninge Centrum. Ska också köpa en tröja från gina där! Sen ska vi träffa några andra. Bloggar när jag kommer hem! Puss!

Emma Ball

Kom precis hem, träffade Emma som sagt vid Konsum typ och vi tog bussen vidare till DMjurgårdsplan där vi skulle träffa Pontus, Viktor & Pedram. Vi satt vid en busshållsplats hela tiden & fyfan vad kallt det var! Måste fan börja städa mitt rum nu. Ser ut som ett jävla bombnedslag. Puss!

KoNsUm

Okej Nu drar jag till konsum för att möta Emma! Puss!

Nu: Duscha!

Filmen var så jävla bra, rekomenderar den verkligen! Snart ska jag träffa Emma Wall någonstans. Haha, vet inte vad vi kommer hitta på. Puss!

Den oinbjudna

Vaknade av alarmet halv 12..  Nu sitter jag och syrran och kollar på The uninvited. Rysare!


Barnhemmet- Horror

Sitter och kollar på Barnhemmet på datorn, själv!


I C A

Ska till ICA med Paulina nu. Får se om jag hittar något jag är sugen på. Puss!

090817

Jag och Frida gick och la oss redan klockan 2 igår, eftersom att vi skulle upp klockan 12 och inte sova bort hela dagen. Vi gick upp typ kvart över 12 och åt frukost och fixa oss och så. Klockan 3 följde Frida med till centrum där jag skulle möta Emma (Sofia var med) för att få/ge kläder som vi har lånat av varandra. Jag och Frida åt också en stor pommes på donken. Med en cheddar cheese dip såklart. Vi kollade i några affärer sen åkte jag och Frida hem till sig. Så här sitter jag nu. Ska kolla några bloggar nu. Puss!

Labor Pains

Sitter här med Frida ( Ja vi är vänenr igen). När vi kom hem från träningen gick vi till Okq8 för att vi skulle handla något gott. Eftersom att det bara fanns chips där gick vi vidare till ICA som jag trodde skulle var öppet vilket det inte visade vara. Så då gick vi vidare till centrum där vi köpte chips och läsk. Ja det slutade med att vi köpte chips. -.- Nu sitter vi och kollar på Labor Pains. PUSS

Lööööve


En sån eller i grå ska jag köpa! Idag kanske, får se.

Godmorgon!

Vaknade för en ungefär kvart sen. Fick sova ut lite iallfall. Vet inte vad jag ska hitta på idag, det är ju ganska bra väder, men inte tillräckligt varmt att bada. Aja, jag hör av mig senare! Puss

Thee vooooice

Äntligen hemma. Kom precis hem och har hunnit ta bort sminket! Och det har varit jätte kul(och blött!!). Och dumma jag som gick med kilklackar. Det var inge problem i början, det var mot slutet då jag kände hur ont jag hade i mitt problemknä. Aj, säger jag bara. Är så jävla trött så jag tror nästan jag ska sova tidigt idag. Med ljudlöst på mobilen. Rullgardinen nerdragen. Dörren stängd( även fast jag är ensam hemma idag igen). Hoppas att jag får sova ut idag. Hoppas verkligen. Hörs imorgon. Puss!


Bild från Förrigår


Nu: Sola solarium med Paulina!

The voice

Jag har lust att ta självmord snart! Jag får aaaaldrig sova ut. Vid 11 ringde mamma -.- Jaja, imorgon ska jag fan sova med kudden över huvudet. Ikväll ska jag på The Voice med Emma, Evelina, Sofia och några killar från klassen. Jag vet inte riktigt när jag ska åka, men kanske visar dagens outfit innan. Ska käka frukost nu så vi hörs senare! Puss!

Till Annica (?): Hahahahah, säger jag bara vem fan är du? Säg det där irl istället. Och vad fan vet du om jag inte har smink eller inte. Varför skulle jag säga att jag inte har om jag har -.- Och frida du kan bara döööööööööööööööö.


Fired up

Sitter juste nu och kollar på 'Fired up' på datan, dricker sprite och äter chips. Helt själv. Jävligt nice faktiskt.

FiredUP.jpg image by lamodelsblog

Rubrik

Haha, ja jag är redan hemma nu. Men det var så jävla kallt och vi var ju blöta eftersom att det regnade och haglade skitstora snöflingbollar typ? Och vi vill ju inte vara sjuka imorn till The voice, så jag och Emma drog hem. Kan berätta lite snabbt om dagen. Åkte till stan med Emma, och letade runt hela stan efter en Subway. Till slut hittade vi det vi sökte. Sen åkte vi till Ung 08. Då det började regna/hagla så vi fick ju stå under ett tält hur länge som helst med en massa randoms. När det slutat regna träffade vi Paulina, Katja och en till. Strax efter åtta åkte ju jag och Emma som sagt hem. Och nu sitter jag ensam hemma. Ska dunka musik och bara vara. Puss!


Ung 08

Ska med Sofia och Emma till ung 08. Paulina ska också dit, så kanske träffar vi henne där. Skriver ikväll! Puss


090814

Vaknade nyss av en jävla borr -.-. Jag får aaaaaldrig sova ut! Sen drömde jag en marröm också, att världen skulle gå under och shit. Ska iallfall äta frukost nu, typ första gången på hela sommarlovet. Sen får vi se vad jag gör idag. Puss!


Extreme blogg-makeover

Kom hem från träningen för ungefär en halvtimma sedan, åt lite och sen satte jag mig vid datorn. Det var en ganska chill träning så jag skiter nog i att duscha för den här gången. Orkar verkligen inte. Kanske blir ett till inlägg ikväll om jag har tråkigt. Hiss/diss eller någon lista kanske? Vi får helt enkelt vänta & se. Puss!

Jag nu & dunkar Mariah Carey- Obsessed


No make-up!

Kanske är dags att fixa bloggen nu känner jag.

onsdagen

Tänkte berätta lite om gårdagen tänkte jag. Åkte ju somsagt med Emma till Sergel och kollade på Linje 1 2 3 kapad. Den var bra och söt emma är som satt och höll för ögonen och öronen så fort dom hade höll i en pistol på filmen. Vi kom dit typ 18.10 vilket var 10 min innan filmen startade, så jag hann ju inte köpa godis. Men Emma hade köpt innan så jag fick smaka av henne. När filmen var slut gick vi och kollade lite i Kungsträdgården. Typ inget folk från Haninge var där, så det var inte så kul så vi åkte vi hem ganska snart. Jag kom hem vid halv 11 och då satte jag mig vid tvn, haha. Det var min gårdagen det och ikväll är det träning så då kommer jag väl inte kunna blogga förän klockan 10 ungefär. Puss!

Linje 1 2 3 kapad

Skulle först till Ung 08 med Emma W, Felicia och Carruo men Caroline orkade inte så då åker jag och Emma och kollar på bio istället, kanske åker till ung 08 en stund efter, men vi hörs ikväll! Puss

ung08

Dålig uppdatering, jag vet. Men sitter nu vid en ny data så det blir det ändring på nu hoppas vi. Kom hem från Ung08 typ nyss, och det var ganska roligt faktiskt. Kanske drar imorn också, vi får se. Har jobbat typ 5 dagar nu och tjänat 900 kronor än så länge. Nice. Men ska jobba typ 1 timma imorn också så då har jag typ 1000. Funderar på att klippa va mitt inte slitiga hår och köpa hårförlägning och låta mitt hår växa ut. Men vi får se. Ska iallafall köpa koftan på gina. Det är helt klart. Ska kolla bloggar nu, så vi får höras senare ;)

Pusss!


Första inlägget!

Första inlägget nu! Kommer inte kunna uppdatera så mycket eftersom att jag har 'pajjat' min data, så den vägrar starta. Men vi får se hur det blir med det. Kom hem från träningen typ för en och en halvtimma sedan och åt grönsaker till mat! (duktiga jag). Idag har jag bara ätit en marsglass och en mellanpommes på donken som är onyttigt! Inget annat. På förbättringsväg. Får se om det håller då. Men iallafall, ska jobba imorgon till typ 1, sen träffa Paulina. Vi får helt enkelt se vad som händer. Och juste, jag har sett världens finaste stickade kofta på gina. Asså jag dör. Och jag har ju pengar på mitt konto och allt men det går inte att använda det!? Jag har typ spenderat för mycket under 7 dagar säger pappa att det kan vara, men det tror inte jag. Vettefan vad det är men ifall det skulle vara så, vem har kommit på den idiotiska ideen! Man får väl handla för mer än 2000? Hur är det annars med alla vuxna? Jaja, ska kolla upp det dära. Ska nog sätta på Ice Age 3 på datan nu, så vi får höras! Puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0